Retro is in!

This fantastic contemporary home is situated on a rear section of 1165 sq m (more or less) creating a private sanctuary for you to enjoy. Walk through the front door and be greeted by the view of the centrally located garden through the large picture windows. The hub of the home is the kitchen/dining area with the lounge tucked behind a partition wall that houses the free standing wood burner - so cosy at this time of the year! Open the sliding doors in the summer and step out to the barbeque area. Three bedrooms are located on the other side of the central garden giving privacy from the main living areas. The double garage is located behind the house, there is plenty of off-street parking for visitors and there is ample open space for the kids to play. This one is a real winner and you should see it today!

AHS 2017 hot link